Gå direkt till innehåll
Allt Om Stockholm inleder samarbete med STING-bolaget Spontano

Pressmeddelande -

Allt Om Stockholm inleder samarbete med STING-bolaget Spontano

Allt om Stockholm breddar sitt erbjudande med en ny tjänst. Genom ett nytt samarbete med evenemangstjänsten Spontano får Allt Om Stockholms besökare dagsfärska förslag på de mest eftertraktade evenemangen och aktiviteterna som händer samma och nästföljande dag. 
­– Genom det här samarbetet blir vi ännu mer attraktiva för såväl besökare som annonsörer, säger John Goliats, VD på Allt om Stockholm.

Fler och fler tjänster går att konsumera precis när som helst. Inom områden som film, musik och shopping har många aktörer gjort sina tjänster tillgängliga “on demand” tack vare ny teknik. Men inom ett område, evenemangsbokning, krävs normalt att man är ute i mycket god tid. Genom en integrering av Spontanos erbjudande i Allt Om Stockholm blir det nu lättare för både stockholmare och tillfälliga besökare att hitta dagsaktuella evenemang.

– Med hjälp av Spontano kompletteras vårt redaktionella innehåll och övriga tjänster med relevanta evenemang och aktiviteter som händer idag och i morgon. Samarbetet är ett bra exempel på hur vi som publicister kan hitta relevanta partners som specialiserat sig på en viss typ av tjänst. Genom vår räckvidd och vårt innehåll kan vi sedan bygga varandras affärer tillsammans, säger John Goliats.

Spontanos vision är att göra Stockholm mer spontant genom att välja ut och visa evenemang och aktiviteter som händer inom 48 timmar. Dessutom är det väldigt enkelt att handla oavsett om man surfar från sin mobiltelefon, dator eller surfplatta.

– Vi vill bli ett Spotify eller Netflix för evenemang och aktiviteter. I en stad med ett så rikt uteliv som Stockholm måste det bli enklare att hitta de bästa sakerna att göra, säger Ludvig Linse, VD Spontano.

Kontakt
John Goliats, VD, Allt Om Stockholm, 070–231 77 95, john.goliats@aos.se
Ludvig Linse, VD, Spontano, 070–403 99 60, ludvig@spontano.se
Fredrik Lindén, informationsdirektör, Schibsted Sverige, 070–667 00 82, fredrik.linden@schibsted.se


Ämnen

Kategorier


Om STING (Stockholm Innovation & Growth)
STINGs vision är att bidra till byggandet av framtidens globala tillväxtföretag genom att attrahera de bästa innovatörerna och entreprenörerna och erbjuda dem affärsutvecklingsstöd och nätverk i världsklass. Affärsinkubatorn STING är ett non-profit företag, som ägs av Stiftelsen Electrum – en samverkan mellan näringsliv, forskning och Stockholms stad. STING har sitt huvudkontor i Kista, Stockholm. Huvudpartners är Almi Företagspartner och KTH. Mer information: www.stockholminnovation.com

Kontakter

Krim Talia

Krim Talia

Presskontakt Vd 070-973 26 65 Om Krim Talia

Sting (Stockholm Innovation & Growth) - Nå dina mål snabbare

Sting – utnämnd till världens bästa inkubator och accelerator 2021 – hjälper entreprenörer att utveckla sina affärsidéer till framgångsrika, internationella tillväxtföretag i världsklass. Det görs genom att erbjuda inkubator- och accelerator-program där affärsutvecklingsstöd och hjälp med rekrytering, finansiering och nätverk ingår.

Sedan starten 2002 har Sting hjälpt 400+ startups och 70 procent av bolagen utvecklas och växer än idag. Under 2022 samlade Sting-bolagen in totalt 1,4 miljarder kronor i privat kapital och sysselsatte 3200 människor. Sting är medgrundare till SUP46, THINGS, Ignite Sweden, Sweden Sustaintech Venture Day, Luminar Ventures och Propel Capital.

Några framgångsrika Sting-bolag är Yubico, Sellpy, Airmee, Surfcleaner, Midsummer, Worldfavor, Skrym och Karma.

Sting (Stockholm Innovation & Growth)
c/o A house, Östermalmsgatan 26A
114 26 Stockholm
Sweden