Gå direkt till innehåll
Sting och WeWork blir partners: Ger Sting-bolagen tillgång till storföretag världen över

Pressmeddelande -

Sting och WeWork blir partners: Ger Sting-bolagen tillgång till storföretag världen över

Sting och co-workingspace-företaget WeWork inleder ett samarbete som förutom tillgång till kontorsplatser ger Sting-bolagen access till ett stort nätverk av både co-workingspaces och storföretag i över 20 länder runt om i världen.

Den 3 juni öppnar WeWork ett 14000 m2-stort, modernt co-workingspace i Urban Escape-kvarteret på Malmskillnadsgatan i centrala Stockholm. 

– Vi är extremt glada att samarbeta med Sting, den mest framträdande inkubatorn och acceleratorn i regionen, för att hjälpa det lokala ekosystemet, säger Jens Ingelstedt, WeWork Sverige.

Sting har nära relation med ett flertal co-workingspaces i Stockholm och flera, både nuvarande Sting-bolag och alumner, sitter idag på bland annat THINGS, H2, SUP46, Embassy och Norrsken. Det som särskiljer WeWork är att förutom kontorsplatser erbjuder de även tillgång till ett stort nätverk runt om i världen.

– Med 425 co-workingspaces i 100 städer har WeWork en infrastruktur och värdefulla kontakter med storföretag som kan hjälpa Sting-bolagen att lättare etablera sig i andra länder, säger Pär Hedberg, CEO och grundare av Sting.


Om Sting (Stockholm Innovation & Growth)
Sting har sedan 2002 hjälpt entreprenörer att utveckla sina affärsidéer till framgångsrika tillväxtföretag. Vi erbjuder startups finansiering, affärsutvecklingsstöd och nätverk i världsklass. Sting har stöttat över 240 startups, av vilka 70 procent fortsätter att utvecklas och växa idag. Tillsammans har alla Sting-bolagen en omsättning på över 2,1 miljarder kronor, varav 71 procent kommer från export. De har dessutom skapat över 1800 jobb. Mer information: www.sting.co

Kontakter

Krim Talia

Krim Talia

Presskontakt Vd 070-973 26 65 Om Krim Talia

Sting (Stockholm Innovation & Growth) - Nå dina mål snabbare

Sting – utnämnd till världens bästa inkubator och accelerator 2021 – hjälper entreprenörer att utveckla sina affärsidéer till framgångsrika, internationella tillväxtföretag i världsklass. Det görs genom att erbjuda inkubator- och accelerator-program där affärsutvecklingsstöd och hjälp med rekrytering, finansiering och nätverk ingår.

Sedan starten 2002 har Sting hjälpt 400+ startups och 70 procent av bolagen utvecklas och växer än idag. Under 2022 samlade Sting-bolagen in totalt 1,4 miljarder kronor i privat kapital och sysselsatte 3200 människor. Sting är medgrundare till SUP46, THINGS, Ignite Sweden, Sweden Sustaintech Venture Day, Luminar Ventures och Propel Capital.

Några framgångsrika Sting-bolag är Yubico, Sellpy, Airmee, Surfcleaner, Midsummer, Worldfavor, Skrym och Karma.

Sting (Stockholm Innovation & Growth)
c/o A house, Östermalmsgatan 26A
114 26 Stockholm
Sweden