Gå direkt till innehåll
Från vänster: Patricia Ingemarsson, Magnus Hedberg och Jenny Wuori
Från vänster: Patricia Ingemarsson, Magnus Hedberg och Jenny Wuori

Pressmeddelande -

​Lyxfällans Magnus Hedberg investerar i appen YourPDi

YourPDi, Your Personal Digitalisation, är en ny app som gör det enkelt att strukturera och spara värdefulla papper och annan viktig information. Nu går Magnus Hedberg, känd från TV3:s Lyxfällan, in i YourPDi för en expansion av tjänsten till en bredare användarkrets.

Appen YourPDi grundades av Patricia Ingemarsson och Jenny Wuori med visionen att erbjuda en tjänst som skapar struktur bland privata värdefulla papper och annan viktig information. YourPDi ger användaren koll på allt från kvittot på den stulna cykeln, handlingar från renoveringen, garantier på din elektronik, log-in uppgifter till Netflix och familjens vaccinationer till färgerna på väggarna i hemmet. Informationen lagras i molnet och skyddas bland annat av svenska Baffin Bay Networks plattform för att säkra all data från eventuella cyberattacker. Idag meddelar grundarna bakom YourPDi att teamet får förstärkning av Magnus Hedberg, programledare i Lyxfällan. Magnus blir YourPDis ansikte utåt.

- När jag fick höra talas om YourPDi kände jag direkt att det här är något jag vill vara delaktig i, säger Magnus Hedberg. Appen ger mig snabbt och enkelt tillgång till allt jag behöver, oavsett om det är i morgon eller om fem år. Jag ser dagligen i mitt arbete hur välgörande det är för människor att få ordning och koll på sina papper.

Magnus Hedberg har själv erfarenhet av hur smidigt det vore att spara viktig information digitalt.

- Jag har järnkoll på mina papper, säger Magnus Hedberg. Allt sorteras in i rätt pärm under rätt flik. Men det är ju inte så att jag bär med mig pärmarna hela tiden. Igår blev jag ställd när min ena dotter skulle fästingvaccineras och eftersom jag inte hade med mig vaccinationskortet visste jag inte vilken dos hon skulle ha. Du sparar också pengar på att veta var du har dina garantibevis. Vi fick till exempel ut en helt ny TV när skärmen lade av två veckor innan garantitiden på 5 år gick ut.

All information på YourPDi ligger skyddat och krypterat i molnet och det är ingen annan än användaren som kan se vad som laddats upp.

- Det har hänt så otroligt mycket när det gäller digital säkerhet, säger Magnus Hedberg. Mitt största bekymmer nu blir väl vad jag ska göra med alla tomma pärmar och all tid jag sparar på att istället ha informationen lättillgänglig via mobilen och säkert lagrad i molnet.

- Vi är väldigt glada över att ha Magnus med i YourPDi, säger Patricia Ingemarsson, medgrundare av företaget. Han står för ordning och kontroll, precis vad YourPDi erbjuder, och han kommer att bli en viktig ambassadör för vår tjänst.

För mer information:
Jenny Wuori: jenny@yourpdi.se, 070-538 48 09
Patricia Ingemarsson: patricia@yourpdi.se, 073-525 52 05

Om YourPDi
YourPDi AB har utvecklat appen YourPDi för dig som enkelt vill ha koll på dina värdefulla dokument och annan viktig information. Appen släpptes på App Store i maj 2018 och en Android version finns tillgänglig i juli. Du skannar lätt in dina värdefulla dokument och placerar dem enkelt i någon av de många fördefinierade kategorierna. Allt organiserat på ett och samma ställe - säkert lagrat i molnet. Du hittar snabbt det du söker - när du behöver det som mest. 
www.yourpdi.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Sting (Stockholm Innovation & Growth)
Sting har sedan 2002 hjälpt entreprenörer att utveckla sina affärsidéer till framgångsrika tillväxtföretag. Vi erbjuder startups finansiering, affärsutvecklingsstöd och nätverk i världsklass. Sting har stöttat över 240 startups, av vilka 70 procent fortsätter att utvecklas och växa idag. Tillsammans har alla Sting-bolagen en omsättning på 2,1 miljarder kronor, varav 71 procent kommer från export. De har dessutom skapat över 1800 jobb. Mer information: www.sting.co

Kontakter

Krim Talia

Krim Talia

Presskontakt Vd 070-973 26 65 Om Krim Talia

Relaterat innehåll

Sting (Stockholm Innovation & Growth) - Nå dina mål snabbare

Sting – utnämnd till världens bästa inkubator och accelerator 2021 – hjälper entreprenörer att utveckla sina affärsidéer till framgångsrika, internationella tillväxtföretag i världsklass. Det görs genom att erbjuda inkubator- och accelerator-program där affärsutvecklingsstöd och hjälp med rekrytering, finansiering och nätverk ingår.

Sedan starten 2002 har Sting hjälpt 400+ startups och 70 procent av bolagen utvecklas och växer än idag. Under 2022 samlade Sting-bolagen in totalt 1,4 miljarder kronor i privat kapital och sysselsatte 3200 människor. Sting är medgrundare till SUP46, THINGS, Ignite Sweden, Sweden Sustaintech Venture Day, Luminar Ventures och Propel Capital.

Några framgångsrika Sting-bolag är Yubico, Sellpy, Airmee, Surfcleaner, Midsummer, Worldfavor, Skrym och Karma.

Sting (Stockholm Innovation & Growth)
c/o A house, Östermalmsgatan 26A
114 26 Stockholm
Sweden