Gå direkt till innehåll
Patricia Ingemarsson och Jenny Wuori, grundare av YourPDi
Patricia Ingemarsson och Jenny Wuori, grundare av YourPDi

Pressmeddelande -

Grundarna av den nya appen YourPDi deltar på Sting Day

Är du bland de 70 % som tröttnat på att rota i byrålådan, riva bland gamla pärmar eller leta i mobilen och datorn efter dina värdefulla handlingar och viktig information. Jenny Wuori och Patricia Ingemarsson, tog saken i egna händer och utvecklade appen YourPDi, Your Personal Digitalisation. Imorgon visar grundarteamet upp sin nylanserade tjänst på Sveriges mest exklusiva nätverksevent för startups och investerare, Sting Day

Appen YourPDi ger dig koll på allt från kvittot på den stulna cykeln, handlingar från köksrenoveringen, garantier på din elektronik, log-in uppgifter till Netflix och familjens vaccinationer till färgerna på väggarna i hemmet. Med YourPDi hittar du enkelt det du behöver - när du behöver det som bäst.

Du skannar lätt dina värdefulla dokument, eller laddar upp dem från din email, och placerar dem enkelt i fördefinierade kategorier. Informationen lagras säkert i molnet och skyddas bland annat av svenska Baffin Bay Networks plattform för att säkra all data från eventuella cyberattacker.

Både Patricia Ingemarsson och Jenny Wuori har långa framgångsrika karriärer inom management, tech, marknad och sälj.

- Vägen från idé till produkt har inte varit spikrak. Fram till nu har vi finansierat all utveckling med eget kapital, lån och framför allt med hårt arbete. Att appen nu finns tillgänglig för allmänheten är en mycket viktig milstolpe och vi ser fram emot att visa upp vår tjänst på Sting Day. I år ställer vi ut. Nästa år står vi på scen, säger Jenny Wuori grundare och CEO YourPDi.

För mer information:
Jenny Wuori: jenny@yourpdi.se, 070-538 48 09
Patricia Ingemarsson: patricia@yourpdi.se, 076-114 54 21
yourpdi.com

Kontakta oss gärna om ni önskar ni ta del av en längre artikel om appen och grundarna.

YPDi AB har utvecklat appen YourPDi, där privatpersoner enkelt kan få koll på sina värdefulla handlingar och viktig information. Appen lanserade i början av maj 2018. Användaren skannar lätt in sina värdefulla dokument och placerar dem enkelt i några av de många fördefinierade kategorierna. Allt organiserat på ett och samma ställe säkert lagrat i molnet. Snabbt att hitta vad man söker när man behöver det som bäst.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Om Sting (Stockholm Innovation & Growth)
Sting har sedan 2002 hjälpt entreprenörer att utveckla sina affärsidéer till framgångsrika tillväxtföretag. Vi erbjuder startups finansiering, affärsutvecklingsstöd och nätverk i världsklass. Sting har stöttat över 240 startups, av vilka 70 procent fortsätter att utvecklas och växa idag. Tillsammans har alla Sting-bolagen en omsättning på 2,1 miljarder kronor, varav 71 procent kommer från export. De har dessutom skapat över 1800 jobb. Mer information: www.sting.co

Kontakter

Krim Talia

Krim Talia

Presskontakt Vd 070-973 26 65 Om Krim Talia

Relaterat innehåll

Sting (Stockholm Innovation & Growth) - Nå dina mål snabbare

Sting – utnämnd till världens bästa inkubator och accelerator 2021 – hjälper entreprenörer att utveckla sina affärsidéer till framgångsrika, internationella tillväxtföretag i världsklass. Det görs genom att erbjuda inkubator- och accelerator-program där affärsutvecklingsstöd och hjälp med rekrytering, finansiering och nätverk ingår.

Sedan starten 2002 har Sting hjälpt 400+ startups och 70 procent av bolagen utvecklas och växer än idag. Under 2022 samlade Sting-bolagen in totalt 1,4 miljarder kronor i privat kapital och sysselsatte 3200 människor. Sting är medgrundare till SUP46, THINGS, Ignite Sweden, Sweden Sustaintech Venture Day, Luminar Ventures och Propel Capital.

Några framgångsrika Sting-bolag är Yubico, Sellpy, Airmee, Surfcleaner, Midsummer, Worldfavor, Skrym och Karma.

Sting (Stockholm Innovation & Growth)
c/o A house, Östermalmsgatan 26A
114 26 Stockholm
Sweden