Gå direkt till innehåll
STING nominerad till "Årets Pressrum 2010" av Mynewsdesk

Nyhet -

STING nominerad till "Årets Pressrum 2010" av Mynewsdesk

Affärsinkubatorn STING har blivit nominerad till "Årets Pressrum 2010" i MyNewsdesks årliga kundtävling. STING tävlar inom branschkategorin offentlig sektor, där även Kista Science City och Sweden EXPO 2010 är nominerade. Vinnaren utses den 14 december.

- Självklart känns det hedrande att bli nominerad till en sådan fin utmärkelse. Nu får jag inspiration att ytterligare höja kvalitén i vårt pressrum. Jag önskar mina medtävlande lycka till - må bästa pressrum vinna, säger Jessica Stark, marknadsansvarig på STING (Stockholm Innovation & Growth).

Om Årets Pressrum
Årets pressrum är MyNewsdesks årliga kundtävling. I tävlingen belönas de kommunikatörer som optimerat sin använding av MyNewsdesk för att skapa mer relevant exponering för sin pressinformation.

Kärnan handlar om att producera bra material och göra det lättillgängligt. Med nyhetsvärde och intressant innehåll, aptitligt paketerat med bra översikt och i olika format, på ett sätt som gör det lätt att sprida, ökar chanser för relevant publicitet i sociala och traditionella medier.

Se alla nominerade pressrum
Läs mer om tävlingen och kritierierna för att vinna

OM STING (Stockholm Innovation & Growth)
STINGs vision är att bidra till byggandet av framtidens globala tillväxtföretag genom att attrahera de bästa innovatörerna och entreprenörerna och erbjuda dem affärsutvecklingsstöd och nätverk i världsklass. Affärsinkubatorn STING är ett non-profit företag, som ägs av Stiftelsen Electrum – en samverkan mellan näringsliv, forskning och Stockholms stad. STING har sitt huvudkontor i Kista Science City. Huvudpartners är Innovationsbron, KTH och Karolinska Institutet. Mer information: www.stockholminnovation.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Krim Talia

Krim Talia

Presskontakt Vd 070-973 26 65 Om Krim Talia

Sting (Stockholm Innovation & Growth) - Nå dina mål snabbare

Sting – utnämnd till världens bästa inkubator och accelerator 2021 – hjälper entreprenörer att utveckla sina affärsidéer till framgångsrika, internationella tillväxtföretag i världsklass. Det görs genom att erbjuda inkubator- och accelerator-program där affärsutvecklingsstöd och hjälp med rekrytering, finansiering och nätverk ingår.

Sedan starten 2002 har Sting hjälpt 400+ startups och 70 procent av bolagen utvecklas och växer än idag. Under 2022 samlade Sting-bolagen in totalt 1,4 miljarder kronor i privat kapital och sysselsatte 3200 människor. Sting är medgrundare till SUP46, THINGS, Ignite Sweden, Sweden Sustaintech Venture Day, Luminar Ventures och Propel Capital.

Några framgångsrika Sting-bolag är Yubico, Sellpy, Airmee, Surfcleaner, Midsummer, Worldfavor, Skrym och Karma.

Sting (Stockholm Innovation & Growth)
c/o A house, Östermalmsgatan 26A
114 26 Stockholm
Sweden